Будівництво сучасних енергоефективних будинків в Україні від KAGER

 

Будинки у стилі хай-тек - це сучасні архітектурні форми, нестандартне планування, асиметричні дизайнерські рішення і найчастіше плоский дах.

Такі споруди можуть бути будь-якої площі і форми. Компактні одноповерхові або великі багатоповерхові котеджі пропонує компанія Кагер в Україні. Виробник фахверкових будинків у стилі хай-тек працює на ринку не перший рік і пропонує сучасну житлову нерухомість за доступною ціною.

Особливості енергоефективних будинків KAGER

Сучасний енергоефективний будинок КагерСучасні енергоефективні будинки у стилі хай-тек - це принципово новий підхід до проектування, виробництва і будівництва. Таке житло має масу відмінних рис:

  1. Стиль хай-тек відкриває безмежні можливості для дизайну. Замовник може втілити у життя будь-які, самі сміливі дизайнерські ідеї і фантазії, замовивши індивідуальний проект котеджу або вибравши один із запропонованих на сайті компанії варіантів. Вибираючи проект котеджу, важливо продумати ландшафтний дизайн, щоб отримати цілісну картинку і ідеальне поєднання стилістики будинку з навколишнім дворовим простором.
  2. При виробництві та будівництві фахверка використовуються передові технології та нестандартні архітектурні рішення.
  3. Заміські будинки вибирають прогресивні замовники, які стежать за останніми модними тенденціями і йдуть на зустріч інновацій.
  4. При проектуванні і будівництві будинків часто використовуються нестандартні поєднання різних дизайнерських рішень - натуральне дерево, скло та інші екологічні матеріали, які вдало поєднуються з іншими сучасними матеріалами.
  5. Завдяки використанню сучасних технологій і матеріалів, фахверки відрізняються відмінними показниками теплоізоляції і без проблем зберігають тепло в найхолодніші зими.

Кращі проекти будинків від KAGER

Головне правило, яке обов'язково дотримується для котеджів загродно типу від компанії Кагер - уникати стереотипів, загальноприйнятих шаблонних рішень і стандартів. Інтер'єри таких будинків мінімалістичні і відрізняються особливою практичністю. Великою популярністю користується масштабне скління, нестандартні форми освітлення, екологічні матеріали.

Відмінним рішенням для любителів розкішного заміського життя стане одно- або двоповерховий котедж Кагер у стилі хай-тех з басейном з колекції каталогу, представленого на сайті компанії. Тут ви знайдете масу цікавих рішень - проекти котеджів: великий, середній або малої площі в широкому ціновому діапазоні. Кожен замовник зможе реалізувати свої мрії і протягом короткого періоду часу стати власником стильного і комфортного для життя будинку.

Переваги будівництва сучасних будинків у Києві і Україні від KAGER

Поділися з друзями

 виробляються на заводах у Словенії з використанням сучасних екологічних матеріалів;

  • середній термін виготовлення фахверка в стилі хай-тек - від 5 до 6 місяців;
  • швидкий монтаж будинку на ділянці - до 4 днів, фахівцями компанії з великим досвідом роботи;
  • гарантія на всі види будинків від виробника;
  • можливість вибору типового або індивідуального проекту будинку;
  • безкоштовні консультації фахівців і розрахунок спорудження будинку «під ключ»;
  • суворе дотримання термінів реалізації проекту.

Сучасні енергоефективні будинки від компанії KAGER та їх будівництво в Україні доступні для замовлення вже сьогодні. Компанія Кагер має за плечима успішно реалізовані проекти і точно знає, що запропонувати кожному клієнту. Не пропустіть можливість стати власником нерухомості преміум-класу і особисто оцінити усі переваги заміських котеджів від європейського виробника.



Top