Кухня у скандинавському стилі від дизайн студії Ірини Карликової у Києві

 

Бажаєте мати простоту, лаконічність і мінімалізм у інтер'єрі? Кухня у скандинавському стилі - найкраще рішення. Північноєвропейський інтер'єр відрізняється особливою «прохолодою», дарує відчуття простору і свободи. Тут є вкраплення бежевого, синього, жовтого, але головна роль відводиться все ж білому кольору.

Дизайн студія Ірини Карликової у Києві пропонує цікаві рішення для оформлення кухонного інтер'єру. Ви можете звернутися до фахівців і замовити кухонний інтер'єр у скандинавському стилі відповідно до власних смакових переваг.

Відмінні риси скандинавського стилю

Кухня у скандинавському стилі КиївСучасний і актуальний сьогодні стиль країн Скандинавії має давню історію. Він був запозичений у жителів півночі Європи. Тут сама природа надихнула на використання звичних холодних кольорів у інтер'єрі.

За короткий час він став надзвичайно популярним у всіх країнах Європи. Його основні характерні риси і особливості - велика кількість білого, безліч світла, чіткі прості лінії. Сонце - рідкісний гість у північних країнах, тому недолік освітлення компенсується за рахунок значного числа світильників, освітлювальних стрічок, скла і дзеркал, інших поверхонь, які відмінно відбивають сонячне світло.

Для скандинавського стилю у інтер'єрі характерна відсутність зайвих деталей. Тут присутні тільки ті елементи і предмети, які несуть функціональне навантаження і використовуються за призначенням.

Оздоблювальні матеріали

Основний акцент при виборі матеріалів для обробки кухні робиться на дерево, скло і метал. Саме екологічно чисті матеріали дозволяють максимально наблизитися до природи і відчути себе з нею одним цілим. Першочергове значення має не тільки колір, а також фактура.

Серед величезного розмаїття матеріалів для обробки вибрати найбільш підходящі, не маючи відповідних знань і досвіду, складно. Тому варто довірити процес розробки дизайну кухні і підбору матеріалів фахівцям студії дизайну Ірини Карликової. Ми працюємо з перевіреними постачальниками і компаніями, які пропонують сертифіковану продукцію найвищої якості за демократичними цінами. Все це дозволяє створювати стильні, привабливі і функціональні кухонні інтер'єри за демократичними цінами.

Скандинавський дизайн: підлога, стіни, стеля на кухні

При виборі матеріалів для обробки підлоги, важливо пам'ятати про те, що підлогове покриття навколо кухонного гарнітура і столу швидко забруднюється. Тому використовувати паркет або ламінат у цій зоні не варто. Кращим рішенням стане керамічна плитка або штучний камінь. У зоні далеко від плити і мийки можна обробити підлогу дошкою або паркетом з вибіленого дуба, пофарбованої білою або сіруватою фарбою.

Підлогу на малогабаритній кухні стоїть виконати в одній колірній гамі. Для кухні великий квадратури може використовуватися чорно-біла шахматка або плитка-печворк.

Стіни на кухні повинні бути білого або кремового кольору без надмірностей, додаткового декору. Для обробки можуть використовуватися фарбування, гладкі однотонні шпалери, побілка, керамічна плитка.

Стеля також варто робити світлого кольору, незалежно від розмірів приміщення. Світла стельова поверхню візуально розширить простір і зробить кухню просторішою.

Скандинавський дизайн кухні від студії дизайну інтер'єру Ірини Карликової - це сучасні рішення на основі найвищого професіоналізму і профільної освіти, кращих рішень європейських дизайнерів і власних ексклюзивних рішень.

Текстиль на кухні

Зробити дизайн кухні у скандинавському стилі більш гармонійним і затишним допомагає текстиль. Вікна варто оформити світлими легкими фіранками, підлоги - вузькими тканинними доріжками. Дивани у обідній зоні буде доречно декорувати кількома яскравими подушками контрастних кольорів - жовтим, блакитним, сірим і т.п.

Хочете бути впевнені в тому, що кухонний інтер'єр в скандинавському стилі буде відповідати останнім модним тенденціям, відрізнятися практичністю і максимальним рівнем комфорту? Поспішайте звернутися до дизайнерів студії Ірини Карликової. Фахівці з досвідом врахують всі побажання замовника і створять інтер'єр вашої мрії.



Top