Як правильно обрати освітлення для дому

 

На сьогоднішній день вже нікого не здивуєш яскравими та стильними дизайнами у квартирі чи будинку, та мало хто помічає що сааме правильне світло, підсвічування різних елементів здебільшого  і перетворюють оселю в щось цікаве та унікальне.

Так освітлення може бути різним, наприклад якщо вам потрібно виділити окрему зону в кімнаті або додати десь більше світла як ніщо інше підійдуть LED світильники, цікавий фон можуть створити світлодіодні Led панелі, а стати зіркою та головним акцентом об’ємна люстра чи композиція зі світильників яка впишеться в дизайн.

Звичайно застарілий варіант з однією люстрою серед великої зали вже відійшов у вічність, адже сьогодні освітлення в вашій оселі може значно розширити її простори, підкреслити ті чи інші деталі, а головне створювати затишок та свою особливу атмосферу.

Якщо вам потрібно знайти щось цікаве та особливе, щоб підходило до вашого дизайну, в інтернет-магазині brille.ua існує широкий асортимент світильників, ламп, підсвіток, точкових світильників, навісних, підвісних, класичних та унікальних, теплих, холодних, змішаних та кольорових відтінків все для того, щоб ви змогли задовольнити свої потреби в освітленні.

Варто пам’ятати що перед тим як бігти до магазину за світильником чи під світкою, потрібно продумати де саме має бути елемент чи віт впишеться у дизайн і як приблизно має виглядати, адже сам по собі світильник може бути дуже красивим  у вашому дизайні виглядатиме не доречно.

Чому не варто вибирати світильник одразу в магазині

Коли ми приходимо в магазин то все що ми бачимо це десятки, а то і сотні світильників які світяться одночасно на стелі, піднявши голову ми втрачаємо сконцентрованість і вже здається що більшість з них будуть виглядати в кімнаті класно, але вибравши один з цього царства світла й установивши його вдома ми вже не бачимо того світла і вже й не так він нам підходить, адже в тандемі з іншими він і світив яскраво і виблискував краще, тому варто для початку переглядати кожен варіант окремо, щоб хоча б мати уявлення що потрібно шукати серед сотні освітлених світильників.

Якщо ви хочете, щоб ваш світильник був таким собі акцентом в інтер’єрі або головною його прикрасою, потрібно обирати такий який не буде зливатися з кольоровою гаммою у вашому будинку, адже він повинен контрастувати зі шторами, паркетом, шпалерами чи меблями.

Тож створюйте свій простір комфортним не тільки для себе, а і для оточення.



Top