Як правильно підібрати парфуми Діор

 

Вибрати відповідні духи для себе красивої, дуже цікавий, приємний, і в той же час важкий процес.

Якщо прислухатися до порад професіоналів, то тільки особисте сприйняття зможе підказати чи підійде вам цей запах, адже мова йде про особистий смак, стиль, у всіх очікуваннях, а крім вас особисто цього ніхто не може знати. Вам може подобатися певний запах, але колега по роботі, друг або ваш партнер можуть його не переносити, тому краще відмовитися від парфумів з невідповідним запахом і піти на компроміс.

Ми вам підкажемо, як підібрати собі духи.

Коли прийшли в магазин, не намагайтеся відразу вибирати багато духів, адже через 10 хвилин, ви геть перестанете їх розрізняти і не зможете визначитися з вашим вибором. У будь-якому парфумерному магазині діор є продавець-консультант який може запропонувати відповідні варіанти, скористайтеся його послугами і спробуйте запропоновані 3-4 аромати не більше. Наносити для проби парфум можна на різні ділянки шкіри і нюхати їх при цьому, наприклад, можна наносити на зап'ястя як часто роблять більшість жінок. Якщо ви нанесети духи на кілька ділянок шкіри і захочете спробувати інші аромати, то запахи змішаються і оцінити інший новий запах буде неможливо.

У подібних магазинах часто пропонують для проб спеціальні паперові смужки, з одного боку вони начебто зручні, але на жаль не дають можливість зрозуміти і оцінити, як на вашій шкірі буде відчуватися цей запах. Адже на шкірі по різному відбуваються постійно хімічні процеси, які часто будуть визначати особливий характер випаровування духів. Аромат парфуму буде зливатися з запахом тіла, вступить в реакцію з парфумерією та запах придбає індивідуальний аромат. Одні і ті ж парфуми у різних людей можуть по-різному пахнути.

Як підібрати собі духи?

При виборі духів важливе правило ніколи не поспішати, адже потрібно, щоб пройшов час, для того щоб спирт який присутній в ароматі вивітрився, і аромат при цьому повністю розкрився. Походіть трохи по магазину або можете йти додому, адже духи можна купити і завтра, прислухайтеся до аромату, звикніть. А ось коли ви повністю з новим запахом освоїлися, все в ньому вас влаштовує, то можете анітрохи не сумніватися, це ваш запах щоб не ходити по магазинах днями у пошуках потрібного вам запаху можна заказати пробники в інтернет магазинах після чого замовити аромат який вам до вподобі вже в більшій кількості.

Не потрібно ще поспішати і тому, що потрібен час, для того щоб оцінити стійкість парфумів, зовсім не хочеться, щоб духи через півгодини вивітрилися. Адже може вийти так, що спочатку вам може не сподобатися аромат, але і відкидати його відразу не потрібно, він може на вашій шкірі через кілька хвилин «розквітнути».

Для багатьох людей хороші духи або одеколон є дорогим задоволенням, однак потрібно пам'ятати, що не погано вкладати гроші в хороші духи такі як діор, це дуже економічно, адже тоді навіть крапельки парфумів вистачає на багато годин і навіть діб.

Правильно підібраний аромат надає хорошу дію на психіку і захищає вас від не надто хороших запахів в громадському транспорті. Вам доведеться багато часу і зусиль затратити на пошуки парфуму, який підходить вам, для того щоб привернути до себе увагу молодої людини. Вам потрібні його парфумерні переваги, для того щоб скористатися ароматами, який він знаходить привабливим. Ось кілька рекомендацій, які можна запропонувати вашій увазі, як правильно «носити» аромат.

Парфумерний етикет, як вибрати парфуми?

Не слід виливати на себе вміст ваших улюблених парфумів, це вважається поганим тоном. Якщо себе окропити духами з ніг до голови, то вас буде переслідувати хмара насиченого запаху, яка у оточуючих буде викликати негативну реакцію. Цей стійкий аромат може зберегтися протягом декількох годин, після того як ви пішли, і може викликати фізичне і психологічне роздратування.

- вибирайте аромат відповідно до пори року, коли ви будете користуватися парфумами.

- на корпоративній вечірці, в офісі, коли зустрічаєтеся з друзями, тут потрібні ненав'язливі, м'які і прості аромати, які приємні оточуючим.

- для весільної церемонії підійдуть складні і сильні аромати, але не надто агресивні.

Як потрібно користуватися парфумами?

Як підібрати собі духи? - Спробуйте капнути собі на зап'ястя, не потрібно терти об зап'ястя іншої руки.

- Якщо ви любите загальну увагу, візьміть парфум і збризніть в повітря, а потім увійдіть в хмару.

- Нанесіть парфуми на всі точки на пульсі, але якщо ви сильно потієте, то вам потрібно повторити «коло пошани» двічі.

Остання порада, не потрібно зациклюватися на одному ароматі, спробуйте щось нове, це єдиний спосіб для себе відкрити скарби нових ароматів.



Top