Тренди сучасних каблучок

 

Серед батьків наразі існує велика кількість різноманітних упереджень щодо звичайних каблучок. Наприклад, гладенькі обручки символізують гладке сімейне життя.

Але можливо, у той час вся справа була не у прикметах, а у занадто обмеженому виборі у ювелірних крамницях?

Сьогодні весільна мода не знає слова «дефіцит». Сучасні обручальні кільця, а точніше, асортимент прикрас, дає можливість кожній молодій парі обрати саме ті каблучки, які будуть підкреслювати їх почуття, смаки та відповідати всім матеріальним можливостям. Експерти інтернет-магазину Злато діляться рейтингом найпопулярніших прикрас, які обирають наречені.

Обручальні кільця

ТОП ювелірних прикрас на весілля

  • Американські моделі, виконані з білого золота. Американки — це ті моделі каблучок, що мають плоский прямокутний профіль. У порівнянні з класичним опуклим виробом, модель американського стилю виглядає більш сучасно й стильно. Крім того, біле золото — це ще один тренд у сучасній ювелірній моді, що прагне до спрощення. Такі каблучки додатково покриваються родієм, що надовго зберігає у каблучок первинний блиск.
  • Вічна класика. Класичні моделі каблучок для обручення будуть актуальними завжди, просто сьогодні вони привертають уваги менше, ніж було раніше. До головних переваг звичайних обручальних кілець можна віднести те, що вони підходять для будь-якого образу, зручні у повсякденному використанні, не відчуваються на руці, а також те, що можна обрати парні моделі виробів.
  • Матові обручки. Такі вироби привертають до себе увагу через оригінальність і нестандартність. Рішення дизайнерів також дозволяють розгулюватися при виборі — у молодят точно є, з чого обирати. Матовість може бути різною: пісочною, сатиновою, шорсткою, текстурованою, дрібною зернистою або грубою механічною.

Обручки в українському стилі

Незвичайні обручки

Наведені вище різновиди обручок можна навіть всі віднести до класики, адже вони зустрічаються найчастіше. Але, не всім до душі припадають звичайні вироби, інколи хочеться чогось більшого.

Одним із варіантів, як урізноманітнити весільну каблучку — це гравіювання. Все більше пар сьогодні віддає перевагу ювелірному гравіюванню. Як правило, у якості напису обираються пам’ятні слова, дати весілля або знайомства, обіцянки у вічному коханні, а також просто імена другої половинки.

Обручки із візирунками

Крім того, завжди можна обрати різні обручальні кільця, а не парні. Наприклад, для неї — каблучка з діамантом, а для нього — звичайне гладке кільце, стримане й класичне. Можна обирати як кольоровий метал, так і просто білий. Чоловіки найчастіше віддають перевагу білому золоту або навіть сріблу, в той час як жінки полюбляють класичне жовте золото.

Експерти інтернет-магазину Zlato рекомендують обирати каблучки завчасно і лише суто за розміром. Така прикраса буде супроводжувати пару протягом всього життя, а тому до процесу вибору каблучок необхідно ставитися найвідповідальніше, без поспіху та обґрунтовано.

Поділися з друзями



Top