Як правильно вибрати косметичку

 

До вибору речей і аксесуарів для себе я підходжу грунтовно. У магазинах нашої країни, на жаль, часом складно знайти модні і якісні речі.

Часто ціна просто зашкалює, а річ зовсім того не варта. Останнім часом з приходом кожного нового сезону я стала вивчати те, що пропонують в онлайн-магазинах.

Перед новорічними святами мені пощастило купити косметичку з натуральної шкіри. Посилка прийшла в красивій коробочці з бузковою стрічкою.

Косметичка  зроблена майстерно: всередині на підкладці фірмове клеймо, шкіра, з якої пошита сумочка, просто дивовижна. Я впевнена, що така річ прослужить довго і залишиться у моєму використанні.

Зручна, виконана з м'якого матеріалу косметичка, яку можна носити не тільки в сумочці, але і в руці, при необхідності в одну мить може перетворитися на досить містку сумочку середнього розміру.

косметички  – річ компактна і універсальна. Носити їх можна при необхідності з собою. Це може бути поїздка, проста прогулянка або вечірка. Можна купити косметички як з натуральної шкіри так і з іншого менш дорогого матеріалу.

Сумка-косметичка це два в одному  завжди доповнює і прикрашає будь який образ. Можна трохи відійти від класичних моделей і віддати данину моді. У новому сезоні на піку популярності яскраві, соковиті кольори (лимонний, помаранчевий, насичений синій). Більш спокійні відтінки: молочний, кремово-бежевий, сірий, білий теж залишаються  актуальними.

Серед подібних сумочок доречні як моделі з натуральних матеріалів, так і їх штучні аналоги. Вибираючи другий варіант, варто звернути особливу увагу на якість самого матеріалу і акуратність виконання пошиття.

Розмір косметички може відрізнятися. Дизайнери пропонують, як маленькі сумки, так і конверти. Сумочка у формі конверта з м'якої шкіри буде зручна і містка. У вузькі косметички  на жорсткій основі майже нічого не поміщається.

Матеріал і якість косметички

Не обов'язково косметичка повинна бути виконана зі шкіри це швидше забаганка ніж правило. Дизайнери використовують різні матеріали для пошиття та декору даного аксесуару.

Виріб повинен бути якісним. При покупці сумки-косметички завжди потрібно звертати увагу на стики і шви. Всередині не повинно бути дефектів. Якщо є зовнішня обробка (це можуть бути стрази, намистини, металеві заклепки і т. д.), то перевіряється міцність закріплення елементів.

Будь-яку косметичку варто зберігати в чистому і сухому місці.



Top