Як купити ладанку?

 

Прикраси вражають своєю особливістю та бездоганністю. Одні вироби носять в якості декоративних елементів ювелірного гардеробу, а інші в якості захисника.

Кожна дорогоцінність особливо по-своєму, і якби прикраса не виглядала, головне, щоб вона сподобалася своєму господарю, дарувала радість та прекрасні емоції.

Особливу категорію дорогоцінних виробів із сакральним значенням займають мініатюрні натільні іконки. Ладанка https://zlato.ua/uk/f-ladanky/ є незмінним супутником кожного православного християнина. Саме ці непримітні вироби дозволяють подякувати Господу та дарують віру у його постійну присутність у житті. Стилісти Злато рекомендують купувати ладанки собі та в якості подарунку близьким людям. Це той аксесуар, який повинен бути у кожної віруючої людини, в незалежності від статі та віку.

Критерії вибору ладанки

Ладанка – непростий аксесуар. Сакральна прикраса допомагає постійно відчувати себе під захистом вищої сили. Своєю чергою такий захист дарує умиротворення та спокій. Сакральні аксесуари виготовляють із благородних металів, як правило використовують золото та срібло. Помилково вважати ладанки декоративними елементами, адже варто тільки доторкнутися до незвичайної прикраси, як сила енергії наповнює душу. Християни вірять, що саме ладанки захищають від підступних заздрісників, спокус та зваб, дарують нові сили для звершень, зміцнюють душу та тіло.

Професіонали рекомендують при виборі ладанки керуватися:

  • Власними побажаннями. Каталог магазину має кілька універсальних образів із зображенням Ісуса Христа, Трійці, Богородиці. Такі аксесуари мають однаковий захист та вплив на свого господаря.
  • Родом діяльності. Вибрати можна і серед образів святих, які розрізняються покровительством по роду діяльності. Наприклад, Георгій Побідоносець ідеально підійде військовослужбовцям, Свята Анастасія захистить вагітних жінок, а Апостол Матвій допоможе зберегти фінанси бухгалтерам.
  • Іменем. Дуже часто ладанку вибирають по імені Святого та власного. Саме такий образ вважається янголом-охоронцем. Для визначення образу рекомендується звернутися в церкву, де підкажуть до якого святого ім’я відноситься день народження.

Срібна ладанка Божа Матір з насічками 000133765

Насправді в каталозі представлена велика кількість ладанок. Одні моделі відрізняються вичурністю, інші – лаконічністю та простотою. Професійні експерти zlato рекомендують переглянути весь асортимент ладанок – рано чи пізно погляд зупиниться на тій сакральній прикрасі, яка відгукнеться в серці теплом та радістю. Саме це значить, що ця ладанка створена саме для вас.



Top