Інкубатор з інфрачервоним теном

 

Інкубатор з інфрачервоним теном

Інкубатори, які оснащуються ІЧ-пластинами, вважаються одними з найбільш ефективних. Це пов'язано з економічністю та рівномірним прогріванням.

Використовувати для прогріву внутрішньої камери інкубатора звичайні лампи розжарювання не найкраще рішення з кількох причин. Температура в інкубаторі впаде, якщо вимикати їх на ніч. У той же час, якщо залишити їх увімкненими, то витрати електроенергії будуть значні. Інфрачервоні лампи таких недоліків позбавлені.

Інкубатор з інфрачервоним теном

Інкубатори від виробника ви можете купити в інтернет-магазині Кроппер за посиланням:

https://cropper.com.ua/ua/inkubatory/

Завдяки цьому успішно виводяться не менше 95% яєць, використаних для закладки.

Інфрачервоні інкубатори використовуються в домашніх господарствах. При цьому можлива інкубація різних партій. Наприклад, Несушка БІ-1 розрахована на 63 курячих яйця, а Рябушка Smart Plus - на 150.

Інкубатори з ІЧ-пластинами в магазині Cropper представлені виробниками O-Mega, Несушка, Рябушка.

Переваги інфрачервоних нагрівачів

ІЧ стрічки, пластини та ТЕНи також використовуються в теплих підлогах. Це пов'язано з низьким енергоспоживанням і рівномірним розподілом тепла по всій площі. Ці ж переваги актуальні для інкубаторів. Використання інфрачервоних нагрівачів запобігає виникненню холодних зон. Стінки інкубаторів з пінопласту або пластику надовго зберігають це тепло. Пташенята отримуують стільки ж тепла, скільки і від квочки.

Завдяки цьому всі яйця розвиваються добре, пташенята вилуплюються одночасно. Проблем з розвитком виникає менше, ніж при використанні ламп розжарювання.

Інкубатор MS-63

Моделі інкубаторів вітчизняного та імпортного виробництва однаково хороші. У будь-якому ціновому сегменті досить просто знайти апарат з продуманою комплектацією та якісною збіркою.

Де купити інфрачервоний інкубатор

В інтернет-магазині Cropper є інкубатори з ІЧ-нагрівачами, лампами розжарювання, шнуровими та керамічними тенами. Вони оснащуються ручним, механічним і автоматичним переворотом. Підходять для інкубації всіх порід домашньої птиці.

Купити інфрачервоний інкубатор можна в Полтавській, Сумській, Луганській, Херсонській, Тернопільській, Закарпатській та інших областях. Способи оплати:

Інкубатор в інтернет-магазині Cropper

  • післяплата;
  • LiqPay;
  • банківський переказ.

Доставка відбувається через Нову Пошту або Інтайм. По Харкову працює кур'єр. Він доставить замовлення до дверей на вказану адресу. Оплата вивантаження й занесення розраховується з менеджером окремо при оформленні замовлення.



Top