Книги від кращів кухарів світу

 

Відчуйте себе щасливим професіоналом на власній кухні, адже для цього не потрібно багато зусиль!

Наш блог підготував добірку книг зі смачними рецептами, відкривши які ви з легкістю отримаєте задоволення не тільки від страв, але і від готування та читання.

Кулінарні книги купити в Україні з легкістю можна у нашому інтернет-магазині, а наша цікава добірка книг допоможе опанувати таємниці вишуканої світової кухні.

Смачна книга від відомого українського шеф-кухара та кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» знадобиться кожному, хто бажає вдосконалити свої кулінарні вміння та поповнити скарбничку рецептів новими, довершеними смаками. Дивовижні фото та сучасні, сміливі рецепти починаючи від сніданків та десертів, та не закінчуючи закусками та стравами для дітей автор поєднав з філософією їжі, цікавими нотатками та вишуканим оформленням.

Література з кулінарії навчить готувати так само вправно, як готували наші матусі та бабусі: легко та дуже смачно. Книга популярної кулінарної блогерки та письменниці «Смачно з Лесею Кравецькою.

Прості страви на кожен день» допоможе опанувати ази куховарства, бо всі рецепти у книзі перевірені роками, та передаються з покоління в покоління. Гарніри та десерти, тоненькі млинці та фантастичний борщ. Під однією обкладинкою авторка зібрала найсмачніші страви для кожної родини. Прості та довершені рецепти авторка подає з різноманітними кулінарними лайфхаки для господарочок.

Кращі кулінарні книги відкриють для читачів секрети видатних кухарів та корисні поради та звісно ж, фантастичні рецепти смачних страв. У своїй книзі «Готуємо з Джеймі» легендарний англійський кухар та ресторатор Джймі Олівер відриває секрети власної кухні та навчить готувати різноманітні страви: від вишуканого крабового м'яса до звичайної пасти з ковбасками.

Окрім рецептів Джеймі розкриває безліч корисних порад щодо вибору та поєднання продуктів, змішання смаків та стилів кухонь. Як приготувати вишукану заправку чи фантастично смачний салат з картоплі?

Рецепти досвідченого кухаря будуть цікаві та корисні не лише новачкам, а й кухарям з досвідом, а великий формат та якісні фото роблять книгу гарним варіантом для подарунку!

Кращими кулінарними книгами для початківців неодмінно стане «У будні і свята» відомої української кулінарки Дарії Цвек.

Це не просто збірка рецептів, а посібник, що надихне та допоможе готувати смачні страви щодня! Знана галицька господиня підготувала не лише смачні та корисні рецепти, а і готові меню зі стравами відповідно до сезону та свіжості овочів у допомогу господині.

Таблиці з тривалістю обробки різних продуктів та зручна розбивка по днях у поєднанні зі знаннями з сервування столу допоможуть вам вишукано та якісно готувати та сервувати смачні салати та канапки, вироби з тіста та смачні напої.

Кулінарні книги купити в Україні можна не лише у нашому інтернет-магазині, а й зручно завітавши в одну з 34 книгарень нашої мережі!

На додачу до смачних страв пропонуєму вирушити у мандрівку вишуканими винними регіонами та дивовижними букетами смаків. Книга Леоніда Липовецького «Червоне, біле і трохи рожевого. Азбука винного «чайника» - це тревелог смаками та сортами вин найкращих регіонів. Відвідавши Італію та Францію, Чилі й Нову Зеландію, що стали столицями світового виноробства ми опануємо знання про сорти й історію та вин та країн, навчимося правильно добирати вина та читати етикетки. То ж яке вам, біле чи червоне? Кожен читач у цікавій авторській розповіді дізнається подробиці винного мистецтва, не гірше за професійних сомельє!



Top