Що таке підтяжка грудей і як її роблять?

 

Кожна жінка в світі мріє бути красивою і підтягнутою, все частіше ми чуємо про постійні дієти для того що б схуднути, фітнес тренування ну і звичайно медичне втручання для корекції тіла.

Багато жінок після різкого схуднення помічають як обвисає шкіра особливо на ногах, животі і що найголовніше на грудях, якщо у випадку з ногами і животом все виправити може фізичне тренування то у випадку з грудьми підтягнути їх тренуваннями дуже складно.

Так само частою причиною обвисання грудей є годування малюка, тому багато матусь відмовляються від такої процедури що б не зіпсувати форми, що не дуже ефективно для малюка та і для мами так як груди після пологів теж збільшуються, а при втраті молока шкіра також обвисає.

На сьогоднішній день зробити свої груди красивими і акуратними можна з допомогою підтяжки грудей,  дана операція відбувається під загальним наркозом і може тривати від 30 хвилин до 3 годин залежно від складності підтяжки.

Мастопексія (підтяжка грудей, ліфтинг молочних залоз) — це корекційна, хірургічна процедура, спрямована на часткове відновлення звичайної висоти грудей, поліпшення її зовнішнього вигляду і розміру, а також  і корекція контурів.

Вартість даної операції по підтяжці грудей безпосередньо залежить від її обсягу і звичайно від складності.

Операція не впливає на продуктивність грудей так як є просто косметичною та тільки візуально коригує форму.

Підтяжка грудей в Києві це не дорога операція яку може собі дозволити середньостатистична жінка, але не варто думати що звернувшись в центр корекції і замовивши послугу на цьому все.

У центрі корекції фахівці проводять обстеження перед операцією і після операції теж, що б бути впевненими в тому, що подібна процедура не зашкодить здоров'ю пацієнта.

Операція не складна після чого за кілька днів щаслива володарка прекрасного і акуратного бюсту не тільки виглядає красиво, але і емоційно відчуває себе впевненіше.

Для ефективного підтримання форм грудей найкраще ні в якому разі не допускати великих коливань ваги.

При вміло збудованому регулярному фізичному навантаженні прекрасний вигляд грудей можна зберігати дуже довго.

Якщо ви мрієте про красиву, ідеальну форму грудей, які будуть підтягнуті і пружні, але все ще боїтеся зважитися на подібну операцію, забудьте сумніви і страхи адже дуже багато жінок щодня це роблять після чого стають красивими і впевненими!

Тож не зволікайте та звертайтесь в сучасний медицинський центр ПрофМедікал в Києві та ставайте щасливою власницею ідеальних форм.



Top