Якісне пломбування зубів, запорука здоров’я

 

Красива та білосніжна усмішка інколи просто захоплює подих, дуже багато людей мріють про Голлівудську посмішку та нажаль карієс це хвороба яка знищує мрії як малих так і дорослих.

Незважаючи навіть на те що ми чистимо зуби різними засобами та способами все одно рано чи пізно з’являються проблеми які одразу ж потрібно вирішувати адже зуби вражені карієсом дуже швидко нищаться і в результаті ми маємо видалений зуб і вже не досконалу усмішку.

Сьогодні нажаль ми відвідуємо стоматолога тільки у випадках коли дуже кепсько, і в цьому наша головна проблема, адже якщо звертатись одразу ви позбавляєте себе такого неприємного зубного болю, так і стоматологу набагато легше встановити якісну пломбу яка триматиметься роками.

Зазвичай перші прояви карієсу це чутливість зубів до холодної або гарячої їжі та напоїв, також можливе візуальне пошкодження зуба плямки або мікро тріщинки, помітивши такі зміни варто одразу звернутись до спеціаліста.

Що потрібно знати про пломбування

Перше про що варто замислитись, це вибір стоматолога або клініки в якій ви маєте намір робити пломбування,  на сьогоднішній день є маса сучасних клінік таких як healthydent інформацію про них та способи їх діяльності можна знайти на інтернет ресурсі https://healthydent.ua/uk/uslugy/plombuvannya-zubiv де можна не тільки ознайомитись з діяльністю, але і є можливість записатись на прийом та дізнатись все що Вас турбує.

Дуже важливо не тільки одразу бігти і пломбувати зуби а і розпитатись лікаря про те які види пломб є, скільки вони коштують , і які з них кращі та чим відрізняються, адже пломби є різні як дешеві так і дорогі, все залежить від компонентів які присутні в складі.

Сьогодні технології не сидять на місці особливо в стоматології, якщо ваші зуби пломбує справжній професіонал який має якісний матеріал ви ніколи не зможете відрізнити пломбу від зуба як візуально так і на дотик.

Звичайно стоматологія це річ не дешева, але хіба можна собі дозволити економію на здоров’ї особливо якщо всі недоліки вашої усмішки будуть помітні візуально.

Варто зауважити ще одну дуже важливу річ, зуби це здоров’я всього організму адже від того як ви пережовуєте їжу залежить  стан шлунку, кишечника, печінки, підшлункової та коли є проблеми з ротовою порожниною вона наче ниточкою тягне за собою весь організм і це приводить до нескінченних захворювань та проблем зі здоровям.

Щоб Ваші усмішки сяяли, довіряйте їх справжнім професіоналам які знають як зробити зуби здоровими.

 

 



Top