До уваги матусь Заставнівщини. Розподіляємо дитячі набори для малюків.

 

Громадській організації «УНІА»  вдалося отримати гуманітарну допомогу від наших закордонних партнерів з Італії, а саме благодійної організації з Італії «SHARE» Onlus Ларго в лиці Магди Калмасіні та нашої Заставнівчанки Анжели Котик Шевчук.

Дана допомога призначалася для лікарень та амбулаторій нашого району, та в гуманітарному вантажі також присутні матеріали для немовлят, які «Заставна Сьогодні» порадившись з партнерами вирішила розподілити між сім’ями Заставнівського району, в яких є малюки до 2-3 років, які на сьогоднішній день опинилися в складних життєвих обставинах.

Тому якщо ви на сьогоднішній день маєте потребу в матеріалах для немовлят, завітайте в офіс «Заставна Сьогодні»  та отримайте набір з 5- 6 одиниць в які можуть входити – пляшечка, соска, тарілочка, гребінець, ложечка, гризулька, м’яка книжечка.

Для того щоб отримати такий набір Вам необхідно завітати з копією паспорта матері або батька дитини, та свідоцтвом про народження  малечі, в офіс  ГО «УНІА» та «Заставна Сьогодні» який знаходиться за адресою м. Заставна, вул.Чорновола 6 (приміщення  РДА) кабінет №1.

За довідками звертатись за телефоном - 050 558 30 60



Top