Буковина попрощалась з ще одним героєм - ПОПОВИЧЕМ ДЕНИСОМ (відео)

 

Сумна і трагічна звістка прийшла у Веренчанську ТГ , 30.06.2022 року загинув в Лисичанську від ворожої руки наш земляк, житель с.Киселів - ПОПОВИЧ ДЕНИС МИКОЛАЙОВИЧ.

Денис народився 2 червня 1989 р.н. Закінчив у 2007 р.Киселівську середню школу. Навчався в музичній школі по класу духовних інструментів. Після закінчення середньої школи навчався у ПТУ #9 м.Чернівці за спеціальністю автослюсар.

Вибрана Денисом професія приносила йому не тільки дохід, а й задоволення. Почувши, що в Україну прийшла страшна війна, Денис не зміг спокійно працювати, з перших днів війни пішов добровольцем захищати мир і спокій українців.Служив в 115 бригаді.

Денис був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним воїном, який завжди хотів жити у єдиній і незалежній Україні. Людина щирої та широкої душі, веселої вдачі, надійний товариш , добрий син - таким запам'ятають свого Героя , жителі с.Киселів та вся Веренчанська територіальна громада.

Природжене почуття справедливості ,відповідальності, мужності не дозволили знаходитися в тилу, коли прийшла страшна війна. Захищаючи рідну землю від ворога він залишився вірним Присязі , виконав свій військовий обов'язок до кінця і віддав найдорожче - своє життя.

Смерть прийняв за рідну Україну.

Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини.

05.07.2022 р. сотні людей Веренчанської територіальної громади в скорботі зустріли на колінах , із лампадками та квітами в руках , живим коридором свого Героя , від Веренчанського перехрестка до осиротілого будинку нашого Героя.

06.07.2022р. в рідному селі Киселів поховали Дениса з усіма почестями під залпи почесної варти та Державного Гімну України,який виконав військовий оркестр. Духовенством Православної церкви України відслужена заупокійна служба . На похорон прийшли сотні людей. Похоронили військовослужбовця на місцевому сільському кладовищі.

Щирі співчуття матері, сестрам, рідним , близьким і бойовим побратимам від голови Веренчанської ТГ - Бойчука Володимира Дмитровича, депутатського корпусу, виконавчого комітету та жителів нашої громади . В цю гірку мить щиро поділяємо горе сім'ї та разом з Вами тужимо в глибокій скорботі.

Вічна пам'ять Герою , який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають , вони живуть у наших серцях і спогадах.

Нехай душа Дениса знайде вічний спокій , а Господь прийме , де праведні спочивають.

Денис став ще одним Ангелом - охоронцем для нас, для України ! Молимо небо за Тебе і віримо , що триматимеш його височінь. Царюй у Бога , наш ГЕРОЮ!!!



Top