Заставнівчани, залишайтесь людьми на відпочинку - СВИНСТВО вам не личить

 

З настанням літа, багато хто із Заставнівчан та жителів району вирушають на відпочинок до водоймищ, де весело проводять час з дітками та в колі друзів.

Але серед нормальних відпочивальників є і «СВИНІ» які після себе навіть не прибирають, те що самі на смітили, хоча коли ми приїжджаємо на відпочинок перше що робимо це шукаємо чисте та гарне місце де можна розкласти покривальце чи палатку.

Ось і наші читачі побували біля річки Дністер в одному із сіл Заставнівського району, коли приїхали на звичне для них місце з красивими краєвидами знайшли тільки море пляшок з під пива та горілки, одноразовий посуд та пакети які літали по воді.

Тут задається питання невже винуватці цього дійства відпочивають в таких місцях? Ні! Наступного разу ці «Свині» сюди не приїдуть бо тут буде бардак, вони найдуть ще місце де можна буде насмітити.

На жаль такі випадки не поодинокі, але якщо подумати, через рік – два у нас не залишиться місць для відпочинку, та і сама річка гине від забруднення а тут ще гепатит знайдено в річці, й такі варвари, які навіть не замислюються що забруднюють все навколо.

Тож любі Заставнівчани, жителі району та просто гості, ми вас дуже просимо не смітити, та хоча б за собою прибирати, адже це наша природа яку ми самі й вбиваємо, збирайте за собою сміття після відпочинку, краще викиньте в сміттєвий бак, ніж наслідки Вашого відпочинку будуть валятись по берегах водоймищ.

Думайте перед тим як залишати місце відпочинку, над тим що, сюди приїжджають ще інші люди які після вас, це прибирають щоб відпочити на тому ж місці.

 



Top