Дівчинка, в якої помер татко, потребує термінової допомоги в боротьбі з раком

 

Шестирічна Андріанка Шпитак із міста Рави-Руської Жовківського району Львівської області, в якої помер татко, а мама – дуже бідна, потребує від галичан молитви та пожертв для порятунку від раку.

Про це повідомив , 18 жовтня, власкор IA ZIK з посиланням на лідера БФ «Місто добрих людей» Вікторію Тріфан.

З її слів, одна із засновниць БФ «Місто добрих людей» Марія Дубіль відвідала Західноукраїнський спеціалізований lитячий медичний центр, що у Львові, де медики рятують Андріану Шпитак: дівчинка мужньо веде боротьбу з хворобою, позаду вже 2 блоки хіміотерапії, а попереду ще – 4.

«Звичайно, є препарати – безкоштовні, але тільки на хвилину можна собі уявити, яке становище фінансове після всього пережитого матері-одиначки, яка перебуває з донечкою постійно в лікарні. Бабуся допомагає з меншою дівчинкою. І родина має гостру потребу в коштах: на додаткові ліки, продукти; майже щодня бабуся змушена привозити в лікарню дієтичну їжу.

Дівчинка із Рави-Руської, в якої помер татко, потребує допомоги в боротьбі з раком

Андріанка росте без татка, який був родом з селища Краківця Яворівського району Львівської області і помер, коли їй було 1,5 рочку, а її мама тоді була вагітною сестричкою. Зараз з малям сидить бабуся, а мама-вдова постійно перебуває біля хворої Андріани. Жінка – вкрай бідна, допомогти їй нікому. Отож активісти БФ «Місто добрих людей» звертаються до галичан з проханням допомогти пожертвами, хто скільки може, Андріані Шпитак одужати», – інформує IA ZIK лідер БФ «Місто добрих людей» Вікторія Тріфан.

Картка ПриватБанку, на яку можна скеровувати гроші для порятунку Андріанки Шпитак: 4149 4991 0493 6214 (Шпитак Мар’яна). 



Top