Відео - Заставнівчанин заробляв мільйони на торгівлі наркотиками

 

21 лютого співробітники Управління по наркотичним злочинам спільно з спецпідрозділом "КОРД", за процедурним керівництвом прокуратури області провели оперативну спецоперацію з затримання групи наркоторгівців.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. Правоохоронці встановили, що незаконний бізнес організував 42-річний житель Заставнівського району.

Маючи злочинне минуле, чоловік підбирав співучасників з числа кримінальників та осіб які вже мають за плечима проблеми з правосуддям.

В склад групи входили четверо буковинців віком від 24 до 56 років. Всі вони були раніше судими за тяжкі злочини, такі як крадіжка у великих розмірах, розбій, розбій та продаж наркотиків.

Під час проведення санкціонованого обшуку одного з гаражних приміщень, який наркоторговці підготували під склад, правоохоронці вилучили 825 таблеток «Субутекс», 1 кілограмм амфетамину і значну кількість каннабісу.

Крім цього, в гаражі поліцейські знайшли два автомата, два пістолета, два обрізи, граната з запалом, а також боєприпаси до зазначеної зброї.

Кожен з злочинців виконував свою роль у наркобізнесі. Хтось займався поставкою наркотиків, а дехто їх розповсюдженням.

Продавали наркотичні речовини злочинці на території Буковини. Заробляли торговці близько 30 000 гривен в день. Всіх учасників нелегального бізнесу працівники слідчого управління затримали за статтею 208 Уголовного кодексу України та розмістили в ізоляторі тимчасового затримання.

Слідчі вже оголосили їм підозру у здійсненні злочину, передбаченого статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або продаж наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Уголовного кодексу України.

Вилучені наркотики та зброю направили в Чернівецький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на експертизу.

Тепер правоохоронці перевіряють можливих послідовників затриманої групи та канали надходження наркотичних засобів.

Джерело: http://www.ukrnews24.net

Поділися з друзями



Top