В селі Задубрівка триває ямковий ремонт доріг

 

Минулого тижня голова Заставнівської районної державної адміністрації провів нараду з керівниками органів місцевого самоврядування щодо перспективи проведення ремонту доріг місцевого і комунального значення.

І вже є перші результати. За ініціативи та підтримки керівника району Юрія Кітара та начальника філії «Заставнівський райавтодор» Романа Кукурудзяка, відповідно до клопотання ветеранів АТО – мешканців с. Задубрівка та сільського голови Віталія Гончирюка ,сьогодні здійснюєтьсяться ямковий ремонт у с. Задубрівка.

«Капітального ремонту потребують майже всі дороги нашого району. Минулого року було направлено чималу суму для ремонту шляхів, цього річ теж заплановано Можливо, будуть ще й додаткові джерела.

Це все одно недостатньо щоб всі наші дороги привести в нормативний стан. Щоб не довести до повної руйнації доріг нам залишається лише латати дірки.

Але, я переконаний, ми зможемо відмовитися від ямкового ремонту вже найближчими роками»,-- сказав голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар.

Джерело: http://zastavna.bukoda.gov.ua



Top