Відео - В Заставні вручили відзнаки військовослужбовцям АТО

 

Бійці АТО є прикладом відваги та патріотизму

До початку сесії голова Заставніівської райдержадміністрації Юрій Кітар та голова ГО «Щедро» Анатолій Дронь вручили відзнаки військовослужбовцям, які приймали участь у найгарячіших точках антитерористичної операції на Донбасі: Петру Соколику –«Учасника бойових дій» та Віктору Ільїну –«За відвагу».

Михайло Мохнатий у даний час перебуває на стаціонарному лікуванні в обласному кардіологічному центрі, тому не зміг прибути до Заставни.

Відзнаку «Учасник бойових дій» йому буде вручено за місцем перебування.Ьакож наказний отаман Заставнівського районного куреня «Буковинськиої січі ім.. Івана Мазепи» Дмитро Андрухович вручив бійцям Подяки та посвідчення членів козацтва.

Юрій Кітар сердечно подякував бійцям за високий патріотизм та відвагу, а Віктор Ільїн навзаєм, щиро подякував усім, хто допоміг створити боєздатну та міцну українську армію, волонтерам, які довозили зібрану краянами допомогу у найгарячіші точки АТО – туди, де були наші бійці. Керівникам організацій, приватному бізнесу, фермерам та усім, хто допомагав і допомагає.

Поділися з друзями



Top