Відео - Активісти с.Хрещатик - 4-ого травня, все таки перекриватимуть дорогу в с.Звинячин

 

Як ми повідомляли раніше, жителі села Хрещатик що на Заставнівщині, 4-ого травня, вирішили перекрити дорогу, щоб привернути увагу влади до жахливого відрізку шляху, яким вони не можуть проїхати до села.

Сьогодні в Хрещатик, завітав голова Заставнівської РДА, Юрій Кітар з керівником Райавтодору Романом Кукурудзяком та начальником управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Володимиром Стасюком, щоб поспілкуватись з активістами, та вислухати їхні вимоги, по можливості знайти компроміс.

Як зазначив голова РДА, коштів на реконструкцію яка передбачає зміну покриття та асфальтування всієї ділянки немає, за словами керівника Райавтодору Романа Кукурудзяка, на повну реконструкцію дороги потрібно близько 30 млн. гривень що нажаль не по силі РДА.

Єдине що можна зробити це виділити частину гравію та долучити місцевих підприємців для допомоги в ремонті даного автошляху.

Активісти категорично не погоджуються на таку пропозицію, адже не з чуток, знають що, на даній ділянці дороги, гравій змиє першим ж дощем.

Дана проблемна ділянка дороги є аварійно небезпечною та складною в плані ремонту, адже знаходиться на схилі, тому для того щоб її постійно не розмивали дощі, потрібно зробити водовідводи та значні кошти на спеціальне покриття.

Читайте також: Чому активісти села Хрещатик перекриють дорогу в с.Звинячин

 Поділися з друзями



Top