Відео: Ініціатива громади + сприяння влади + допомога представників бізнесу = ремонт дороги

 
Сьогодні, як і обіцяли ппредставники обласної та районної влади робота з ремонту ділянки дороги, що веде до с. Хрещатик, розпочалася.
 Хоч де правду діти, багато хто піддавав сумніву запевнення голови Заставнівської райдержадміністрації Юрія Кітаря, що домовленості, яких досягли члени ініціативної групи села та представники районної і обласної влади, будуть виконані.
 
 Що ж, вкотре, переконуємося, що спільними зусиллями можна здолати будь - які перепони, в тому числі і безгрошів'я.
 
Юрій Кітар особисто побував  на ділянці дороги, яка ремонтується. Щиро подякував мешканцям за взаєморозуміння та співпрацю, яка вже принесла позитивні результати, адже ще минулого тижня свою частину угоди вони виконали і вирубали  зелену поросль: " Звичайно,  складно охопити увесь той об'єм роботи, який необхідно робити сьогодні. У першу чергу -- це ремонт знищених доріг.
 
Три десятиліття нічого не робилося, хіба - що, поверхнево... Тому я сьогодні щиро вдячний всім, хто "підставляє міцне плече", допомагає фізично, витрачає свої матеріали, техніку, кошти для того, щоб покракщити стан наших доріг.
 
Переконаний, що і надалі ми працюватимемо,  спільно вирішуючи проблеми".   Відзначу, що організація роботи фахівцями, як і мобілізація сил та засобів приватних підприємців,  викликають у жителів Хрещатика та Репужинців  схвальні відгуки.
Вони щиро сподіваються, що вже за декілька днів користуватимуться своєю дорогою без страху.  
 
Ремонтні роботи здійснюють працівники філії "Заставнівський райавтодор" (начальник Р.Кукурудзяк), допомагають у придбанні матеріалів приватні підприємці району, координує роботу депутат Заставнівської районної ради Я. Олексюк.
 
Автор: Людмила Павлюк

Поділися з друзями



Top