Через необережність буковинець отримав опіки обличчя і рук

 

14 жовтня 2015 року в селі Ржавинці Заставнівського району Чернівецької області горів житловий будинок місцевого мешканця, чоловіка 1955 року народження.

 Загорання виникло в одній з житлових кімнат будинку через те, що домовласник курив у ліжку і заснув. Він не відчув як недопалок випав з рук і спричинив загорання. Чоловік прокинувся від того, що відчув вогонь. Спочатку домовласник хотів сам ліквідувати пожежу, однак зрозумів, що самотужки йому на справитися, тому вийшов на вулицю.

На той час мешканці сусідніх будинків помітили, що з вікон будинку іде дим, тому люди повідомили про пожежу Службу порятунку 101. 

На місце події було направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна. Вогнеборці ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. 

Полум’ям знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни кімнати. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. Про це повідомляють у прес-службі УДСНС України у Чернівецькій області. 

На пожежі домовласник отримав опіки обличчя та кистей рук І-ІІ ступенів та був направлений до лікувального закладу в місто Заставна. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим домовласником.



Top