Відео - концерт до Дня матері в Заставнівському палаці культури

 
 Найщиріші слова привітань  адресували в День сімї, чиї сини полягли виконуючи свій священний патріотичний обов’язок захисника батьківщини: воїнів –інтернаціоналістів у Афганістані та  бійців АТО на Донбасі: «Любі, дорогі наші матері! Шановні заставнівчанки! Особливий глибинний зміст закладено у слові «мама». Тут – невичерпна теплота і мудрість, бо ніхто так, як ненька, не зможе розрадити й заспокоїти
 
Разом із тим, лише у матерів – неймовірна сила та жертовність, бо їхнє серце, зіткане з любові й милосердя.
 
«Мама» – те слово, від котрого віє безмежною ніжністю. Й силу цих почуттів ніщо не може зруйнувати – кожна людина з дитинства і до останніх днів несе у своїй душі світлий образ матері.
 
Українці з давніх-давен возвеличують матір, котра завше була берегинею роду та хранителькою домашнього вогнища. Жінок-матерів шанують та підносять. Відтак щороку у травні Україна відзначає свято, що постало з безмежної любові та поваги до тих, хто дав нам життя, – День матері.
 
Сьогодні, у складні часи військової агресії, це свято набуває особливого змісту. Україна завше була для її синів та дочок – матір’ю, землею, від котрої черпали сили до боротьби й наснагу до звершень. Нині ж Україна-мати, як багато жінок, – у глибокій тривозі, бо материнське серце болить за усіх, хто боронить наш край від зазіхань підступного ворога.
 
Низький вам доземний уклін, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави. Нехай щирістю та добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпеливість та відданість.
 
Здоров’я вам, наші неньки, спокою – у домівки й Божого благословення – у родини.  Україні-матері – мирного неба й подальшого розквіту!»
 
Голова райдержадміністрації Юрій Кітар вручив відзнаку «Орден матері воїна АТО» Ганні Петрівні Казимірик – мамі  військовослужбовця Віктора Геннадійовича Ільїна.
 
А всім матерям, які втратили синів на полі бою за країну – цінні подарунки.
 
Присутніх у залі матерів порадували концертними виступами діти, котрі є учасниками художніх колективів району.
 
Поділися з друзями
 


Top