Презентація роботодавців в рамках днів, які присвячені навчанню в ЦПТО

 

20 червня 2018 року в приміщені Заставнівського районного центру зайнятості відбувся профінформаційний груповий захід – презентація роботодавців, які звернулися із проханням поширити інформацію про термінову потребу у робочій силі: ТзОВ "Мрія Сервіс, ПП "Фортуна", ТзОВ "Оксана - М", Заставнівське ЖЕУ .

Цільова аудиторія - безробітні з відповідною освітою та досвідом роботи. Презентувала роботодавців начальник відділу взаємодії з роботодавцями Коростатевич Г.В. ТзОВ «Мрія Сервіс» зареєстроване за адресою - 48240, Тернопільська область, Гусятинський район, м. Хоростків.

Займається воно вирощуванням зернових і технічних культур на території Чернівецької та Тернопільської областей і забезпечує роботою близько 700 осіб протягом року, із яких близько 60 - це особи, які відносяться до соціально- незахищеної категорії населення.

Середня заробітна плата у товаристві, яка зараховується до страхового стажу становить 12,5 тисяч гривень. У Заставнівський районний центр зайнятості роботодавець звернувся в період збору урожаю. Особливо потрібні у цей час особи із власним авто, які б могли вести електронний облік обмолоченої і відвантаженої продукції безпосередньо на полі. Робочий день у них ненормований, заробітна плата від 7 тис. гривень, гарантована компенсація витрат за пальне.

Місце проведення робіт – поля Заставнівського та Сторожинецького районів. За умови успішного проходження навчання у ЦПТО за професіями газозварювальник , тракторист, водій автотранспортних засобів, товариство гарантує працевлаштування безробітних.

ПП «Фортуна» - це підприємство, яке належить до лідерів серед виробників природних столових вод Заставнівського району, виробляє понад 30 видів високоякісної сертифікованої продукції, обладнане сучасним промисловим устаткуванням.

Крім цього на підприємстві налагоджено виробництво одягу та аксесуарів для релігійних організацій, які ведуть свою діяльність в Україні. На заході були представлені вакансії швачок, робочі місця яких обладнанні сучасними швейними верстатами для вишивки із електронним програмуванням. За умови успішного проходження навчання у ЦПТО за професією швачка, підприємство гарантує працевлаштування безробітних.

Під час презентації ТОВ «Оксани –М» було проінформовано про додаткову потребу у працівниках для виконання робіт з виготовлення цегли із професією формувальника у виробництві стінових та в'яжучих матеріалів. Місце проведення робіт село Вікно, режим роботи -1 зміна, розмір заробітної плати від 4000 грн.; із досвідом роботи від 1 року. Роботодавець забезпечує безкоштовний довіз до місця роботи і назад із таких населених пунктів, як села Васловівці, Малий Кучурів, Вербівці, Юрківці, Погорілівка, Чорний Потік, Брідок, Вікно.

Заробітна плата виплачується вчасно і в оплату праці закладена система прогресивних преміальних за перевиконання норми виробітку. "ЗАСТАВНІВСЬКЕ ЖИТЛОВО - ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ ТЕПЛОВОДОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ", яке знаходиться у місті Заставна, займається забором та очищенням води, приймає від населення побутове сміття та перевозить його на сміттєзвалище. За час своєї діяльності не раз мало труднощі в укомплектуванні персоналом



Top