Відео - Як діти табору Щедро завітали в зоопарк в с.Торське

 
У зоопарку на Тернопіллі дуже гарно: звірі нагодовані і доглянуті.
 
Поїздку до зоопарку, що у с. Торське, Тернопільської області, діти чекали з нетерпінням.
  У приватному зоопарку в просторих вольєрах живуть екзпотичні для наших країв тварини. Працівники звіринцю відразу дітей попередили, щоб у вольєри нічого не кидали та рук до хижих тварин не просовували.
 
  Діти  могли гладити і годувати тварин. У зоопарку дуже гарно.  Живуть тварини у великих обгороджених, а десь і накритих вольєрах. На територіях – будиночки для звірів. У деяких є невеликі басейни. Поряд із входом до зоопарку мешкають павичі, рідкісні породи качок та курей, інші декоративні птахи.
 
По сусідству з ними – будиночки двох гімалайських ведмедів. Навпроти живе мавпочка -- дуже дружня і весела тваринка.  Їжу бере лапками,  наче людина. Ведмеді - Маша і Гоша.
 
Всі наші тварини до людей звикли і реагують добре. Не лякаються і не агресивні. З усього видно, що власник тварин любить і балує. Грошей на утримання не шкодує.
 
Як нам  розповіли, раціон тварин  різноманітний. Їм дають рибу, м'ясо, овочі,  фрукти. Дві молоді африканські левиці, що  живуть в одному з вольєрів, харчуються переважно м'ясом.
 
В інших відгороджених секторах зоопарку мешкають різні породи страусів, верблюди, лами, поні, олені, віслючки. Свою оселю в звіринці мають козли, барани і свині різних порід.
 
Тварини, хоч і різних видів, та живуть мирно. Побачили діти і вовка та лисицю.
       
 Відвідини зоопарку в Торському, про які подбали засновники ГО «Щедро» Дмитро Щербанюк та Анатолій Дронь, залишили приємні враження у дітей табору "Щедро".
 
Автор: Ольга Шендеровська
Поділися з друзями
 


Top