Громада Вікнянської ОТГ готується до нового навчального року

 

Голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар  побував у Вікнянській ЗОШ І-ІІІ ст. Колектив школи та громада села готуються до нового навчального року. В.о директора цього освітнього закладу Світлана Голек.

У школі мов у вулику: майже у кожному  класі працюють люди. Адже необхідно встигнути «адаптувати» приміщення школи до реалізації урядової програми «Нова українська школи».

Тому ставлять перестінки,  переобладнують класні кімнати, відповідно до нових вимог.  А ще тут замінили старі деревяні  вікна на третьому поверсі, зробили капітальний ремонт у спортивному залі (із заміною вікон) та їдальні, обновили коридори та реставрували вхідні двері.

Варто наголосити, що всі роботи виконують мешканці громади Вікнянської сільської ради та її ж коштом.  До спільної справи долучилися усі: колектив школи, батьки та пересічні мешканці села. «Нам не байдуже в яких умовах навчатимуться наші діти. Адже вони гідні найкращих.

Тому все стараємося зробити належним чином, відповідно до нових  стандартів. Якщо є спільне бажання та бачення шляху досягнення мети,  то і гроші знаходяться, -- сказав голова Вікнянського ОТГ Іван Ковалюк, -- освіта для самоврядування є одним з основних завдань, саме  тому потребує найбільше коштів, дає місце праці значній кількості мешканців, чи стосується усіх громадян.

Потрібно пам’ятати, що освіта – це інвестиції у майбутнє. Адже кожен батько і мати  мріє, щоб його дитина реалізувала свої таланти, була успішною, конкурентоспроможною і щасливою у подальшому житті. А ми тільки створюємо для цього умови».



Top