Відео - Облаштування об'їзної дороги - Що зроблено?

 

Ми вже неодноразово акцентували увагу на тому, що для того аби дійти до бажаної мети потрібно відкрити багато бюрократичних дверей. І людям, зрештою, вривається терпець.

І цей зрив виливається у протестні мітинги та страйки. А вже після них пришвидшується процес вирішення проблеми. 11 вересня цього року у райцентрі відбувся один із таких мітингів, на якому заставнівчани нарікали на відсутність об'їзної дороги.

Час збігає. "Що зроблено?" -- це запитання адресуємо голові Заставнівської районної державної адміністрації Юрію Кітару.

--- Насамперед, непогоджусь з тим, що тільки після мітингів розпочинається справжня робота. Спочатку ми отримуємо запит громадян, опрацьовуємо його. І вже тоді розпочинається робота., -- говорить керівник виконавчої влади Заставнівщини. -- У даному випадку -- це і значні фінансові затрати. Впродовж декількох місяців ми працювали над підготовчими моментами та оформленням документів. Будівництво нової добротної об'їзної дороги потребує тривалого часу та деяких оціночних експертиз.

А дорога потрібна вже. Тому і було прийняте рішення -- облаштувати уже діючу дорогу. Маємо на те кошторис -- у 5 млн. гривень. Сподіваємось і на те, що дотримаються даного слова депутат Заставнівської міської ради А.Дарійчук, який запевнив про фінансову підтримку представників бізнесу у вирішенні цієї справи та міської ради, загалом, у тому що ми будемо спільними зусиллями доводити до ладу об'їзну дорогу.

Детальніше -- в прямій мові Юрія Кітара.

Поділися з друзями

 



Top