Центр зайнятості - співпраця з Юрковецькою ОТГ

 

Кожного третього вівторка місяця фахівці Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості відвідують Юрковецьку об`єднану територіальну громаду.

18 вересня провідним фахівцем відділу взаємодії з роботодавцем Микитеєм Віктором та провідним фахівцем з профорієнтації Антоніною Старко було організовано виїзний захід у Юрковецьку ОТГ.

Віктор Іванович надавав інформацію працівникам ОТГ про створення персонального кабінету на сайті служби зайнятості та подачу звітності у електронній формі.

З головою Юрковецької ОТГ Шафером Віталіїм Вікторовичем обговорили питання про умови організації та проведення громадських робіт, а також про заповнення вакансій ПВКП «Міг-97».

Тим часом провідний фахівець з профорієнтації Старко Антоніна налагодила співпрацю із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юрковецької ОТГ Котиком Ярославом Михайловичем та узгодила графік відвідування шкіл громади.

Місцевому населенню розповіли про послуги служби зайнятості, наявні вакансії та електронний кабінет шукача роботи всім бажаючим запропонували скористатись професійною психологічною діагностикою в інтерактивній профорієнтаційній студії “УНІСОН”, яка розпочинає свою діяльність 20 вересня.



Top