В Горошівцях відбулася презентація робітничих професій Буковини

 
25 вересня  2018 року відбулась презентація робітничих професій Буковини «Твоя кар’єра починається сьогодні» для учнів 9-11 класів Горошовецького (Юрковецька ОТГ). 

Захід провела провідний фахівець з профорієнтації Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ Антоніна Старко за участю начальника відділу активної підтримки безробітних Василя Максимчука.

Понад 13 років триває тісна співпраця між Заставнівською районною філією Чернівецького обласного центру зайнятості та Горошовецьким закладом загальної середньої освіти.

Директор Горошовецького ЗЗСО Ілля Фуштей наголошує: «Правильний вибір професії – це одне з найважливіших рішень в людини».

Щоб проблеми вибору не стали перепоною на шляху до професійного самовизначення та самореалізації учнів, працівники служби зайнятості допомагають школярам зорієнтуватися в професійному світі.

На цьому заході фахівці служби зайнятості презентували школярам і вчителям роботодавців - підприємства, які є ринкоутворюючими в регіоні. Окремо зупинились на вакансіях ПВКП «Міг-97».

Це підприємство знаходиться в селі Горошівці. Також обговорили питання працевлаштування молоді, можливості навчання за сприяння служби зайнятості, зокрема в центрах професійно-технічної освіти ДЦЗ.

А ще розказали чим необхідно керуватись при виборі професії та яких типових помилок слід уникати.

Захід продовжився в класах, де учням 9, 10 та 11 класів запропонували заповнити старшокласника». Всього профінформаційними послугами скористались 64 учні.



Top