З Німеччини з перемогою у інтернаціональному турнірі з міні-футболу

 

За сприянням голови районної ради Сергія Капіцького, Заставнівської районної організації партії «Солідарність», окремих членів партії та приватних підприємців В.Скакуна і І.Маляра.

Команда юних футболістів нашого району взяла участь у інтернаціональному турнірі з міні-футболу (вік учасників — до 12 років),який проводився з 14 по 16 травня у м.Меппен (Німеччина).

Брали участь 32 команди, які представляли Німеччину, Францію, Нідерланди, Польщу, Данію, Бельгію та Україну. Згідно із жеребкуванням, наші земляки потрапили до групи «С», яка складалася з таких команд: Русум (Нідерланди), «Любоміно» (Польща), «Віденбрюк» (Німеччина), «Бадзальзуфен» (Німеччина), «Гравенвезель» (Бельгія), «Веренбрюмен» (Німеччина), «Блакітні» (Польща).

Турнір був надзвичайно цікавим та інтригуючим.

Наші юні футболісти вибороли призове ІІ місце, з чим їх привітав голова районної ради Сергій Капіцький та вручив на День міста гравцям та їхнім тренерам Подяки за гарну підготовку та перемогу. Також висловив слова вдячності дитячій збірній команді Заставнівського району голова районної організації партії «Солідарність» Ярослав Котик.

Поділіться новиною з друзями:

  • Джерело: інформаційно-аналітичний відділ


Top