Профінформаційний семінар для осіб, старше 45 років

 

Мета заходу зміна уявлення про перспективи професійної самореалізації осіб старше 45 років, інформування про активні заходи служби зайнятості щодо сприяння зайнятості.

Сьогодні у Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості проведено профінформаційний захід «Семінар для осіб старше 45 років» (11 осіб).

Під час семінару провідний фахівець з профінформації Леся Олійнич розповіла присутнім про особливості працевлаштування осіб старше 45 років, про активні заходи служби зайнятості для сприяння підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, такі як профнавчання безробітних та отримання ваучера .

Для людини зрілого віку дуже складним є перехід від стану максимальної активності до її поступового зниження, особливо якщо цей перехід настає раптово внаслідок втрати роботи.

Учасники семінару навчалися формулювали чіткі вимоги до майбутньої професії, аналізували власні можливості, складали перспективний план дій щодо власної зайнятості, обговорювали назрілі питання, визначали переваги людей середнього віку та формували кроки успішного працевлаштування.

Зустріч відбулася у жвавій та дружні атмосфері, всі присутні отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання.



Top