Криваве вбивство на Заставнівщині в селі Веренчанка

 

В ніч з 27 на 28 грудня в селі Веренчанка що на Заставнівщині, сталося вбивство.

Двоє чоловіків сиділи за чаркою, коли між ними спалахнула суперечка, один з них схопився за ніж та встромив в іншого.

Нажаль завдане тілесне ушкодження, було фатальним.

Як повідомляють односельчани, вбивство скоїв раніше засуджений, який був настільки п’яний, що навіть не одразу зрозумів, що завдав іншому прямий удар в серце.

На місце події одразу приїхали поліцейські та слідчо-оперативна група, тіло чоловіка виявили в хаті вбивці, який повідомив що вбитий вже з пораненням прийшов до нього.

Та як свідчили обставини, крові окрім як у будинку ніде не було виявлено.

Інформація опублікована зі слів жителів села Веренчанка.

 

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

Отримавши повідомлення про мертвого чоловіка з ознаками насильницької смерті, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. 

Уночі 27-го грудня до Заставнівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань села Веренчанка знайдено мертвого чоловіка. 

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група виявила тіло 36-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті.

Правоохоронці провели ретельний огляд місця події, вилучили речові докази, опитали всіх можливих свідків. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Заставнівського ВП одразу встановили зловмисника, який причетний до вбивства. 

Ним виявився 62-річний односельчанин загиблого. Чоловіка поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Як розповів затриманий, ввечері до нього прийшов потерпілий і під час спільного вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт.

В ході суперечки господар будинку схопив зі столу ножа та наніс декілька ударів у грудну клітку, від яких той упав на ліжко і помер. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі проводяться першочергові слідчі дії.



Top