Відео - Волонтери «Шедро» готуються вчергове виїхати на Схід – до українських бійців

 

За декілька днів до одного із найулюбленіших свят Різдва Христового голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар та голова ГО «Щедро» Анатолій Дронь завітали до приватного підприємця Світлани Териди.

Щоб вручити подяку за небайдужість та активність, за щире прагнення та зусилля, спрямовані на підтримку воїнів ООС, за чітке усвідомлення власної ролі в процвітанні рідного краю, за шанобливе ставлення та любов до України й благодійну  підтримку волонтерського руху Буковини.

Таке підтримка є дуже важливою, адже днями  представники громадської організації «Щедро» готуються вчергове відправитися на Схід – до українських бійців у Попасне, Красногорівку, Мар’їнку, Курахове, Чермалик.  Для них свої подарунки підготували учні Заставнівської гімназії: власноруч виготовлені обереги для бійців, листівки, сердечка, долонькиіз найщирішими побажаннями, продукти харчування, домашню консервацію.

З борошна, яке дали брати Михайло та Олександр Воєвідки із Кадубівців виготовлене печиво за домашнім рецептом.  Від студентів БДМУ те, що завжди необхідне на фронті: медичні та лікарські  препарати,мішки для укріплення позицій, миючі засоби, засоби гігієни, чаї, кава,  кулінарні спеції.  Підприємці району закупили: бензопили, запчастини для машин, автомобільне масло, плівку.

«Ми дуже хочемо підтримати наших солдатів, – говорить юна майстриня ляльок-мотанок Анастасія Куп’яна із м. Чернівці, яка  передала на передову військовим з любов’ю створені обереги, -- хай зігріваються їхні серця».

Крім того, як повідомив голова ГО «Щедро» Анатолій Дронь, цього разу волонтери мають особливий вантаж – подарунки для дітей, які проживають у цих населених пунктах.

Це різноманітні солодощі від ПП Терида С.П., Терешкино, кондитерських «Ваніль» та «Sali», «Вацак» та магазину «Базилік». Іграшки, канцелярські товари, рукавички та шкарпетки люб’язно дали приватні підприємці КП «Калинівський ринок».

Волонтери та військовослужбовці ЗСУ щиро вдячні усім небайдужим краянам за допомогу, підтримку та непохитну віру в Перемогу.

Поділися з друзями

 

 



Top