Заставнівський центр зайнятості - Засідання клубу «Для тих, кому за…»

 

24 січня 2019 рокувідбулось чергове засідання клубу «Для тих, кому за…» з цільовою аудиторією безробітних старше 50 років (10 осіб).

Дані зустрічі стали вже традиційними: кожного третього четверга щомісяця. В січні на захід завітавначальник Заставнівськоговідділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Чернівецькій області Стасюк Віктор Ілліч, адже в 2019 році п`ятеро членів клубу стануть клієнтами Пенсійного фонду.

Віктор Ілліч розповів про зміни у пенсійному законодавстві, про пільги при виході на пенсію та про умови добровільного пенсійного страхування, а також надав детальну і вичерпну інформацію та запросила, бажаючих, до спілкування в скайпі.

Фахівець з профорієнтації, Антоніні Старконаголосила на важливості легальних трудових відносин, підкреслила, що погоджуючись на тіньову зайнятість (без договору чи контракту з роботодавцем), працівник ризикує втратити право на державні соціальні гарантії, зокрема в разі незаконного звільнення чи хвороби, а також недорахуватись тих необхідних місяців або років при виході на пенсію.

 



Top