В Заставні відбулася презентація Чернівецького обласного військовогокомісаріату та військових частин

 

14 лютого 2019 року в приміщенні Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбулася презентація Чернівецького обласного військовогокомісаріату та військових частин. Учасниками заходу стали 15осіб віком від 18 до 40 років.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Галина Коростатевич презентувала присутніх на заході, акцентувавши увагу про важливість вибору військової спеціальності, професії в наш час.

Захід відбувся за участю майора Сергієнка Валерія – заступника районного військового комісара, старшого сержанта Заставнівського районного військомату Віталія Філіпчука,представника В/Ч А4362 м.Одеса лейтенанта Галини Ярмоли, представника в/ч А2582 м.Чернівці сержанта Валентина Нестеренко, представника в/ч А 1556 м.Мукачево старшого солдата Михайла Павленко, старшого офіцера відділення з добору в Чернівецькій області ОРЦК з місцем дислокаціїм.Львів майора Івана Лисая.

Представникивійськових частин розповіли про вимоги до кандидатів, порядок оформлення документів, вікові обмеження, грошове утримання та інші державні гарантії військовослужбовцям-контрактникам і членам їх сімей, акцентував увагу присутніх на питаннях забезпечення житлом, можливості отримання другої освіти, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливого кар’єрного росту тощо. Також ними була надана інформація стосовно змін грошової підтримки та різноманітних виплат.

« В даний час вибрати своє призначення дуже важливо, в час коли в Україні продовжується війна потрібно думати про майбутнє країни» - зазначив представникЗаставнівського районного військомату.

Присутні отримали відповіді на численні запитання, інформаційні матеріали та контактні телефони, за якими можливо проконсультуватися в індивідуальному порядку.
Було презентовано майже 200 вакансії, які підлягають комплектуванню військовослужбовцями за контрактом у військових частинах: А 4362 що базується у м. Одеса , А 2582м.Чернівці, А 1556 м.Мукачевов, а також військових прикордонних формувань, що розміщені в Західній Україні.

Бажаючим укласти контракт та проходити військову службу у Збройних Силах України запропонували звертатися для співбесіди і подальшого оформлення документів у Заставнівський районний військовий комісаріат.

На завершення семінару начальник відділу активної підтримки безробітних Василь Максимчук ознайомив присутніх з вакансіями району та області.

Максимчук В. 3-13-17



Top