Відео - Чергова волотнерська допомога вирушила на схід

 

Сьогодні, 11 березня, вчергове з гуманітарною місією в зону проведення ООС виїхали волонтери із Заліщик. Вантаж формували спільно із підприємцями Заставнівського району, які вже п’ять років через ГО «Щедро» допомагають військовослужбовцям, які боронять цілісність України на східних її рубежах.

Добрим прикладом стає співпраця між районами, які об’єднав сивочолий Дністер, мистецький фестиваль «Дністрові зорі» та спільна мрія – перемога над кремлівськими загарбниками та мирні будні єдиної, процвітаючої України.

До формування вантажу долучилися сільгоспвиробники Заставнівщини та Заліщик, учні шкіл, учителі. Відчутну допомогу надали приватні підприємці: Мирослав Бойчук та Костянтин Грицюк із Заставни, Василь Середюк із Ржавинців.

За декілька хвилин до виїзду волонтерів в зону ООС (околиці Горлівки) Володимир Лавренюк із с. Кадубівці передав для бійців свіжоспечений хліб та смачні булочки. Низький уклін усім за допомогу та віру в ПЕРЕМОГУ!

Голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар, який з перших днів війни на Донбасі всіляко допомагає військовим волонтерам підчас формування вантажів та організації відправок, і цього разу доєднався до цієї благородної справи та побажав удачі в дорозі та легкого повернення додому.

Окрім гуманітарної місії волонтери мають виконати ще одну приємну – вручити волонтеру, щирій патріотці, мешканці Донбасу, мужній та відважній жінці, яка більше 5 років координує роботу волонтерів у зоні бойових дій, Галині Студенніковій – Подяку за відданість, патріотизм та безмірну віру в перемогу, за підписом голови РДА Юрія Кітара та голови ГО «Щедро» Анатолія Дроня.

Поділися з друзями



Top