Відео - збори смт. Кострижівка - чого очікувати після слів «Мы покупали не сахарный завод а только металолом»

 

22 березня в смт. Кострижівка знову відбулися збори громади що до цукрозаводу, та вже не під воротами, а за круглим столом в сільській раді.

На обговорення завітав голова РДА Юрій Кітар, який разом з головою сільської ради, директором з цукрозаводу та громадою, вирішили обговорити подальші дії стосовно збереження майна.

Як у влади, так і в жителів Кострижівки, виникло багато сумнівів, що до намірів теперішніх власників, адже як виявилось, зараз на території підприємства господарює зовсім не власник, а компанія яку найняв новий господар щоб так би мовити зачистити територію, яка в подальшому буде використовуватись для ніби то спорудження сонячної електростанції.

Сам же власник, не зявлявся взагалі, ніхто ніколи його не бачив, за чутками теперішній власник, з міста Краматорськ Донецької області. Виходить що ці люди які зараз знаходяться на території колишнього цукрозаводу, вирубують залізо та вантажівками вивозять у невідомому напрямку, при тому що зовсім не обіцяють людям що в подальшому після таких робіт, буде проводитись обіцяне оновлення і у людей зявляться робочі місця.

Цукрозавод  в смт. Кострижівка має великі борги, які ніхто не обіцяв сплатити, тому люди побоюються того, що все цінне з території вивезуть, і після цього громаді села залишуться тільки руїни та борги.

Також зі слів «новоспеченого директора» який господарює там сьогодні, «Мы покупали не сахарный завод а только металолом» що яскраво вказує на подальші наміри власника.

Відео: О. Панзига

Поділися з друзями



Top