Фото, відео - з епіцентру події, в смт. Кострижівка пожежа на Цукровому заводі «Хрещатик»

 

8 квітня о 12:30 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в будівлі нефункціонуючого виробничого корпусу ВАТ «Кострижівський цукровий завод «Хрещатик» у смт Кострижівці Заставнівського району.

За вказаною адресою направили рятувальників 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Заставни, 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцманя, 3 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівців, місцеву пожежну команду смт Кострижівки.

Як повідомляє "Буковина Онлайн" на ліквідацію пожежі було направлено рятувальників 15 державної пожежно-рятувальної частини м. Заліщики Тернопільської області.

Прибувши на місце події, вогнеборці встановили, що горить покрівля триповерхової споруди на площі 1500 кв.м. По дерев’яному перекриттю полум’я поширилося також на третій та другий поверхи. Рятувальники приступили до гасіння пожежі.

Як повідомлялося раніше: Відео - В смт. Кострижівка горить Цукровий завод «Хрещатик»

О 13:52 год. вогнеборці локалізували пожежу, а о 14:56 ліквідували її. Внаслідок пожежі було знищено покрівлю будівлі на площі 1600 кв.м, однак саму споруду від знищення вогнеборці врятували.

До гасіння залучалися 8 одиниць техніки та 23 чоловіки особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Відео надали активісти ГО "УНІА"

Поділися з друзями

 

 

 



Top