Військова служба за контрактом - альтернативний шлях працевлаштування

 

В рамках Весняного марафону професій 16 квітня 2019 року в приміщенні Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Військова служба за контрактом - альтернативний шлях працевлаштування» (8 осіб).

Захід відбувся за участю майора Сергієнка Валерія – заступника військового комісара, начальника відділення комплектування та Філіпчука Віталія старшого сержанта Заставнівського районного військового. Розпочався семінар з перегляду відеоролика "Збройні Сили України запрошують на військову службу за контрактом" та обговорення відбору громадян на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України, а також про проходження військової служби у навчальних закладах Міністерства оборони України.

Учасникам семінару надано інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу до Збройних Сил України за контрактом та умови проходження служби, зокрема:

- вимоги до претендентів на військову службу;
- процедура відбору громадян;
- умови проходження служби за контрактом (в межах Чернівецької області);
- матеріальне забезпечення;
- соціально-правовий захист військовослужбовців перспективи кар’єрного росту.

Бажаючим укласти контракт та проходити військову службу у Збройних Силах України запропонували звертатися для співбесіди і подальшого оформлення документів у Заставнівський районний військовий комісаріат.
На завершення семінару провідний фахівець з профорієнтації Антоніна Старко ознайомила присутніх з вакансіями району та області, а також запропонувала зареєструватись на сайті служби зайнятості в «Електронному кабінеті шукача роботи».

Старко А.Б. 3-13-17



Top