Фото - Працівники Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ відвідали ПП «Діана Дністер»

 

Від налагодження тісної співпраці та надання комплексу соціальних послуг роботодавцям залежить авторитет,

роль та місце служби зайнятості на ринку праці та ефективність розв’язання проблем безробіття.

Заставнівська районна філія Чернівецького ОЦЗ постійно удосконалює та впроваджує нові форми співпраці з роботодавцями. Відвідування підприємств є одним з дієвих методів налагодження партнерських стосунків з ними.

23 квітня 2019р. начальником відділу з активної підтримки Максимчуком В.В та провідним фахівцем з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Воєвідко С.В відвідано ПП «Діана Дністер».

Під час спілкування обговорено питання, з якими часто стикається це підприємство при укомплектуванні штату працівників, та шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. На замовлення підприємства було організовано підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Сучасні технології та устаткування для виготовлення, формування та різання цегли».

Особи які пройшли навчання працевлаштовуються на дане підприємство. Надано інформацію про професійне навчання за робітничими професіями з подальшим працевлаштуванням на даному підприємстві.

Тільки при тісній співпраці роботодавців зі службою зайнятості можливо досягнення спільної мети – укомплектування кадрами підприємств та працевлаштування безробітних.

 



Top