Відео - ЗАДУБРІВКА ОБРАЛА ПЦУ І ПИШАЄТЬСЯ ЦИМ ТА СВОЇМ НАСТОЯТЕЛЕМ О.НАЗАРІЄМ

 

Лише чотири місяці минуло з того часу, як більшість прихожан Святомихайлівського храму цього села обрали український шлях до Бога, тобто -- Православну Церкву України.

А таке враження, що багато років торують цей шлях разом зі священиком ПЦУ, о.Назарієм. Загалом усі релігійні громади Заставнівського району, котрі відмовилися від опіки Росії, немовби звільнилися від якогось тягаря.

Незважаючи на те, що перед ними жорстоко закривають на замки всі брами та неймовірні труднощі (богослужіння на вулиці за парканом церкви -- у дощ, холод, чи під пекучим сонцем) всі вони надзвичайно позитивні, дружні, але принципові у своїй проукраїнській позиції.

У День матері о.Назарій у своїй проповіді возвеличив роль Богоматері та Святих Жінок-Мироносиць, яких вшановують саме цього дня.

Священик привітав усіх жінок-матерів зі святом і разом із чоловіками-прихожанами храму дарували їм квіти та пригощали солодощами.

А новосторений чудовий церковний хор вражав своїми диво-голосами молодих людей та глибоко-змістовними духовними, українськими піснями.

Всі вони -- справжні українці, тому ніколи не буде повернення до старого режиму. А ще -- бо прагнуть доброти, єдності, миру.

Відео: Олександр Панзига спеціально для "Заставна Сьогодні"

Поділися з друзями



Top