Депутат-свободівець ініціював ремонт доріг на Заставнівщині

 

Починаючи з 6 червня 2016 року за ініціативи депутата-свободівця обласної ради, Івана Апостолюка розпочались дорожньо-ремонтні роботи в селах Заставнівського району.

 

Щороку, через рух маршрутного транспорту, стан доріг Заставнівщини погіршується і з часом ця проблема стала нагальною для жителів населених пунктів через які проходить маршрут Чернівці-Заставна.

Як зазначає депутат-свободівець Іван Апостолюк, на його ім'я були написані колективні заяви, від жителів дев’яти населених пунктів Заставнівського району.

«Разом із моїм зверненням, як депутата обласної ради, всі заяви були направлені до нашої влади на рівні області . Та через певний період часу, я отримав вичерпні відповіді на рахунок вирішення цих проблем, зокрема від начальника Управління Автомобільних Доріг Ігора Гаха» - додає свободівець.

У даній відповіді було чітко вказано об'єми тих робіт що будуть виконані впродовж певного часу.

«Вже з шостого червня, громада села Юрківці допомагала бригаді нашого Заставнівського райавтодору укладати асфальт. Знаючи в якій тяжкій ситуації знаходиться галузь, люди вирішили допомогти бригаді ремонтників.

До роботи також приєднались й представники районної влади. Я, як депутат обласної ради також приєднався до цієї доброї справи. Цікаво було вивчити проблеми тих людей, які працюють на дорозі , знати потреби простого працівника, який цілий день працює в спеку, укладаючи асфальтобетон» - коментує Іван Апостолюк.

«Тепер, побачивши ситуацію із середини, надалі зможу ефективніше вирішувати питання, що стосуватимуться цієї галузі» - додає націоналіст.

Джерело: bukpravda.cv.ua



Top