Директор Заставнівської районної філії центру зайнятості Віта Лахман здійснила прийом клієнтів

 

16 липня 2019 року, директор Заставнівської районної філії Чернівецького районного центру зайнятості Віта Лахман здійснила прийом клієнтів, виконуючи функції реєстратора.Директор ознайомила шукачів роботи з базою актуальних вакансій, провела первинний прийом, первинне профілювання, надала допомогу у створенні резюме.

«Однією з найпривабливіших сторін роботи в службі зайнятості для мене, як директора районної філії, є насамперед живе спілкування з людьми. Донедавна переважаючим спілкування було з роботодавцями району, представниками органів місцевої влади, підприємцями», - зазначає Віта Лахман.  

   Спланована, регулярна робота реєстратором дозволила відкрити нові грані у спілкуванні саме з шукачами роботи. Ця робота дозволила отримати зворотній зв'язок у комунікації директора з роботодавцем та додала розуміння очікування  та потреб саме шукача роботи , його бачення себе на ринку праці в умовах нашого району та регіону.

Дала розуміння необхідності соціально-трудового залучення шукачів роботи на умовах нестандартної зайнятості для задоволення потреб в нетиповому режимі праці, який відповідає певним можливостям та інтересам людей на даний час.

Цей досвід та час проведений в спілкуванні з цією категорією клієнтів дає можливість керівнику, ще з одного ракурсу оцінювати роботу колективу, бачити можливі недоліки та переваги в підходах до роботи з певними категоріями клієнтів.

Можливо досвід директора  та особисті комунікації з роботодавцями дещо дають перевагу в якісному підборі претендентів на вакансії перед моїми колегами, та з’являється  глибоке розуміння необхідності розширення комунікації з роботодавцями саме реєстраторів .

Адже реєстратори є візитною карткою служби зайнятості насамперед для шукачів роботи.



Top