У Веренчанці невідомий пограбував будинок односельця

 

23 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя села Веренчанка. Чоловік заявив, що невідомий проник до його будинку і відкрито заволодів сумкою з особистими речами та документами.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції. Працівники поліції опитали потерпілого, можливих свідків і очевидців події та встановили прикмети злочинця.

Правоохоронці перевірили коло осіб, які могли бути причетні до вказаної події та встановили особу злочинця. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який на момент злочину перебував під домашнім арештом за вчинення аналогічного правопорушення.

Під час проведення оперативно-розшукових дій оперативники Заставнівського відділення поліції розшукали зловмисника, який намагався переховуватися від правоохоронців.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області



Top