Увага!!! Новий проект «Заставнівщина прекрасна» (беремо участь)

 

Дорогі жителі міста Заставна!!! Сьогодні ми стартуємо з новим дуже цікавим проектом «Заставнівщина прекрасна».

Саме головне що про місце де ви живете можна розказати нам,  з великою радістю ми знімемо всі самі красиві місця в вашому селі та безпосередньо і в самій Заставні.

Ви маєте прекрасну можливість виграти безліч призів від нашого сайту кружки та футболки з нашим логотипом а також різноманітні цікаві подаруночки.

Даний проект створюється для того щоб показати жителям району та гостям всі самі прекрасні місця, які дозволять нам побачити що Заставнівський район хоч і не великий та має багато чудових місць для відпочинку як тілом так і душею, а також з вашою допомогою ми зможемо дізнатись більше.

Як це працює?

Ви розповідаєте нам про своє село та місця якими воно славиться написавши нам в коментаріях під статтею,  для цього потрібно просто зарегіструватись на сайті, після чого знімальна група сайту виїхає і знімає відео про ваше село і його красиві місця, при бажанні ми вказуємо в відео хто про це нам розповів.

Після того як ми викладаємо відео на сайт ви стаєте учасником акції і якщо ваше село набере більше за всіх переглядів ви обов’язково отримуєте подарунок від сайту.

Що ж дорогі друзі поможіть нам дізнатись якомога більше про Заставнівський район і прославити своє село чи місто, адже тільки ми знаємо наскільки воно красиве так чому б не розповісти про нього всьому світу.

Чекаємо від вас розповідей та активної участі станьте найкращими і отримайте подарунок від сайту zastavna.net.

Поділіться новиною з друзями:



Top