Відео: "Континентал Фармерз Груп" звинувачує Заставнівського державного реєстратора в подвійній реєстрації договорів

 

На яких умовах працює «Мрія Фармінг Буковина»? - три запитання державному реєстратору Аллі Москалюк

На одному із інтернет видань а саме latifundist.com, прес-служба компанії «Континентал Фармерз Групп», основними акціонерами якої є керівництво Саудівскої Аравії і члени королівської сім’ї, до складу якої входить «Мрія Фармінг Буковина», стверджувала що «Мрія Фармінг Буковина» здійснює діяльність на основі діючих договорів оренди.

Як повідомляє "Буковина Онлайн" основний акцент був на легальності та законності роботи вказаного агрохолдингу, який у нашому районі набув поганої слави.

Раніше: Агро-рейдери? Скандал на Заставнівщині, агро-гігант збирає врожай на чужих полях? (відео)

Прес-служба відзначає, У «Континентал Фармерз Груп» було з'ясовано, що в цьому році була помилкова подвійна реєстрація договорів на 8 га землі в с. Шубранець, що є порушенням чинного законодавства.

Спираючись на бухгалтерську звітність, GPS-показники руху техніки, показання свідків і іншу експертизу можна легко встановити, що посів на 8 гектарах поля в с. Шубранець здійснювала «Мрія Фармінг Буковина».

Тому, діючи в правовому полі, компанія зібрала свій урожай з даної ділянки.

Однак, дії підприємства «Зелений гай» можна розцінювати як протиправні, оскільки воно заявляє про претензії на чужий урожай.

У компанії стверджують, що на інших земельних ділянках в с. Васловівці, що знаходяться в обробці компанії «Мрія Фармінг Буковина», фермерське господарство «Зелений гай» здійснило неправомірне збирання врожаю з 6 га поля, посів якого був здійснений «Мрією». За фактом крадіжки врожаю господарством «Зелений гай» «Мрія Фармінг Буковина» звернулася із заявою в поліцію. 

Детальніше на сайті: https://latifundist.com/

Прокоментувати надруковане,та уточнити про які саме угоди і на які наділи йде мова просимо начальника відділу з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб-підприємців, державного реєстратора Заставнівської райдержадміністрації Аллу Москалюк, яка також дає роз’яснення щодо того, чи була проведена помилкова подвійна реєстрація угод на 8 га землі у с. Шубранець.

Зокрема, у цій же публікації дана компанія стверджує, що працює виключно на законних підставах. Вважаємо, що було б логічним оприлюднити укладені угоди, тоді були б поставлені всі крапки над «і».

Чи робив державний реєстратор якісь кроки у цьому напрямку?

Відповіді та тлумачення державного реєстратора Алли Москалюк дивіться у відео.

Алла Москалюк, начальник відділу з питань державної реєстрації Заставнівської РДА

Поділися з друзями
 

 



Top