Відбулася виїздна нарада

 

4 липня 2016 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Юрія Кітара відбулася виїзна нарада на ділянці дороги загального користування, яка з’єднує села: Товтри, Василів та Чуньків.

У нараді взяли участь: тимчасово виконуючий  обов’язки начальника Філії «Заставнівський райавтодор» Р.Кукурудзяк, завідувач сектору регіонального розвитку, містобудування та архітектури районної державної адміністрації В.Вікірюк, Василівський сільський голова М.Гаркот та Чуньківський  сільський голова К.Довгий.

Внаслідок надзвичайної події природного характеру, що мала місце 23-24 червня 2016 року у Заставнівському районі, дана ділянка дорожнього полотна та трубний міст перебувають в аварійному стані, однак вчасне здійснення заходів щодо її ремонту дасть можливість уникнути остаточного руйнування та виникнення аварій.

Учасниками наради проведено детальний огляд ділянки дороги, трубного мосту та вирішено доручити Філії «Заставнівський райавтордор» з 5 липня 2016 року розпочати виконання підсипки даного дорожнього полотна  та трубного мосту, а сільським головам с.Василів та с.Чуньків посприяти у законній вибірці з кар’єрів відповідних будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт.

Крім того, до виконання даних робіт вирішено залучити Товтрівського сільського голову В.Коханого та Дорошовецького сільського голову І.Димку.



Top