Відео - Команда Заставнівської організації інвалідів ВОІ «Союз організацій інвалідів України» здобуда значні спортивні досягнення

 

Василь Молдован привітав команду Заставнівської організації інвалідів ВОІ «Союз організацій інвалідів України» зі значними спортивними досягненнями

«Життя твоє таке, яким ти себе в ньому відчуваєш» -- вкотре цю життєву істину ствердили члени Заставнівської організації інвалідів ВОІ «Союз організацій інвалідів України», керівником якої є енергійна Ніна Онофрей.

З того дня, відколи пані Ніна очолила цю організацію, у її членів немов з’явилося друге дихання.

Всі вони по-новому відчули смак життя. А отримувати перемогу у різноманітних змаганнях та спартакіада стало явищем звичним.

Ось і цього разу, із 12 обласної спартакіади серед людей з обмеженими можливостями наша команда, до якої ввійшло і 18 членів організації виборола почесне ІІ місце та привезла чимало особистих нагород:серед чоловіків у БОЧЧЕ ІІІ місце виборов візочник із с. Звенячин Іван Штеф’юк, серед жінок ІІ місце – віз очниця із с. Звенячин Віра Соколова. У змаганнях по КЕГЛЯХ – І місце у заставнівчанина Ярослава Волощука.

Цікавою та захопливою була боротьба у ГОРОДКИ. І та ІІ місця – у заставнівчан: Івана Звоздецького та Марії Онисько.Окрім того, Іван Звоздецький виборов І місце по баскетболу.

Дорошівчани Олексій Шеманський та Васолона Грималюк мають, відповідно, І та ІІ місця з кульової стрільби. 

Ці волелюбні люди отримали в нагороду медалі, Почесні Грамоти та грошові премії. ВІТАЄМО!!!

Поділися з друзями

 

 



Top