Фото - У селі Ржавинці що на Заставнівщині запрацювала перша в районі поліцейська станція

 

Вона обслуговує всю територію Юрковецької об’єднаної територіальної громади. А це села Юрківці, Ржавинці, Погорілівка, Добринівці, Горошівці та Баламутівка. Загалом на території ОТГ проживає майже 11 тисяч населення.

Сьогодні, 22-го вересня, у селі Ржавинці у приміщенні старостинського округу розпочала роботу поліцейська станція, яка є першою на території Заставнівського району.

Її відкриття правоохоронці приурочили до святкування річниці створення Юрковецької громади. Під час відзначення свята громади працівники Заставнівського відділення поліції забезпечили охорону правопорядку у селі Ржавинці та презентували населенню поліцейську станцію.

В урочистому відкритті станції взяло участь керівництво Заставнівського відділення поліції, голова територіальної громади та місцеві жителі.

Поява поліцейської станції у Ржавинцях не є випадковою. Село – найбільше у складі Юрковецької ОТГ і одне із найбільш віддалених від районного центру.

У приміщенні поліцейської станції несуть службу дільничний офіцер та група реагування патрульної поліції. У разі потреби громадяни можуть тут звернутися до поліції по допомогу, а поліцейські мають змогу оперативніше реагувати на повідомлення місцевих жителів.



Top