Якщо рейс Чернівці – Дорошівці для вас збитковий... В. Молдован посперечався з перевізниками Заставнівщини

 

Василь Молдован: « Якщо рейс «Чернівці – Заставна – Дорошівці» для вас збитковий, то може інший первізник зможе налагодити якісне перевезення пасажирів приміських сіл»

Виконувач обов’язків голови РДА Василь Молдован провів робочу зустріч з перевізником Марією Штефюк. Причиною стали багаточисельні звернення громадян – мешканців приміських сіл Заставнівщини: Шубранця, Задубрівка, Г.Шерівці, а також Васловівців та М.Кучурова з приводу довготривалої відсутності рейсового автобуса сполученням «Чернівці – Заставна – Дорошівці», який заїжджав у ці села.

За словами краян, які впродовж багатьох років користувалися послугами цього перевізника, все було добре до тих пір, поки  рейс не почав обслуговувати Літовський В.М. Саме з його приходом користувачі пов’язують незручності, які вони терплять та часті зриви виїзду автобуса на лінію.

Літовський В. М. пояснює це тим, що автобус ламається, а загалом саме цей рейс збитковий, через малу кількість пасажирів.

Василь Молдован наголосив: «Впродовж останнього року щодо здійснення перевезень Літовським В.М. є найбільше нарікань і від учасників АТО, і від пасажирів, яким складно добиратися із приміських сіл до райцентру задля вирішення своїх питань.

Особливо людям похилого віку. Якщо для вас цей рейс є збитковим, то може, варто від нього відмовитися? Тоді перевезеннями за цим маршрутом «займеться» інший перевізник». Присутні на робочій зустрічі сільські голови Шубранця та Г. Шерівців обіцяли сприяти інформуванню мешканців своїх населених пунктів про відновлення даного рейсу.

Однак і ця пропозиція не прийшлася до снаги п. Літовському В.М. Тому, з метою врегулювання даного питання, вирішили звернутися до Чернівецької ОДА.



Top