25.10.19 року офіцери запасу Заставнівщини ІЛАЩУК та ДАНИЛЮК були призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу до ЗСУ

 

25 жовтня 2019 року офіцери запасу Заставнівщини ІЛАЩУК Павло Юрійович та ДАНИЛЮК Андрій Юрійович були призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу до Збройних Сил України, що є прикладом відповідальності перед державою та народом.

Чоловіки з'явилися у військовий комісаріат і заявили про свою готовність стати на захист незалежності та територіальної цілісності Батьківщини.

Офіцери після 3-х місячних курсів підвищення кваліфікації, які проходитимуть в Військовій академії м.Одеса та у Львівській академії Сухопутних військ будуть призначені на первинні офіцерські посади до військових частин, які не беруть участь в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей!

Соціальний захист призваних офіцерів повністю відповідає рівню офіцерів контрактників, їх грошове забезпечення становить від 15000 грн, надається щорічна відпустка терміном 30 діб, забезпечується проживання в гуртожитках, або виплачується компенсація за наймання житла.

Окрім цього закон гарантує збереження робочого місця та виплату середньомісячної заробітної плати за місцем постійної роботи.

Після проходження півторарічного терміну служби є вибір: повернутися до цивільного життя, або укласти контракт із ЗСУ.

При цьому робоче місце і середньомісячна заробітна плата будуть зберігатися за офіцером і надалі. Бажаємо офіцерам з легкістю здолати всі перешкоди під час навчання, гідної служби та успішної військової кар'єри.



Top